spot_img
31.1 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăALEGERI 2020România exportă pe nimic grâul, dar primește la un preț de 13...

România exportă pe nimic grâul, dar primește la un preț de 13 ori mai mare pâine congelată!

-

România exportă pe nimic grâul, dar primește la un preț de 13 ori mai mare pâine congelată!, afirmă deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai, pe facebook.

- Reclama -

Câtă nonșalanță, câtă nepăsare din partea celor care ne conduc cu privire la siguranța alimentară a țării noastre… Pentru cei de la guvernare, faptul că 70% din produsele alimentare consumate în România vin din import sunt doar statistici! Crudul adevăr, domnule secretar de stat, domnule ministru al Agriculturii, este acela că de mai bine de un an de zile nu ați făcut nimic pentru domeniul pe care îl administrați. Nicio măsură concretă pentru a veni în sprijinul agricultorilor, nimic! În schimb, ați anulat programe care sprijineau micii producători români, precum programul Tomata. Ați promis că veniți cu altele în loc, dar până acum nu s-a întâmplat nimic!Pentru a inversa aceste statistici despre care vorbește secretarul de stat din Ministerul Agriculturii ar trebui ca Guvernul să ia măsuri pentru sprijinirea producătorilor români. Doar că ele lipsesc!Pâinea noastră trebuie produsă în România, nu importată! Procesul ar trebui să fie fix invers, având în vedere potențialul pe care îl avem: noi să producem pâine, pe care mai apoi să o exportăm, mai spune Bulai.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...