spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeBaronul Arsene suspectat că aranjează o licitație: Merge cu BMW X6. Stă...

Baronul Arsene suspectat că aranjează o licitație: Merge cu BMW X6. Stă în București. Mai greu să știe realitatea din Neamț

-

Ionel Arsene (n.red-președintele CJ Neamț, condamnat la 8 ani de închisoare în primă instanță) nu este interesat de asigurarea unor condiții de transport decente în autobuze și microbuze și nici de siguranța nemțenilor care urcă în aceste mijloace de transport în comun pentru că el merge cu o limuzină BMW X6 și oricum stă mai mult la București și e rupt de realitățile din județ, a spus George Lazăr, președintele PNL Neamț, despre caietul de sarcini care a fost în dezbatere publică, pentru licitația care urmează a fi organizată de CJ Neamț pentru transportul public județean de călători.

- Reclama -

Publicatia vestea.net a dezvăluit recent că licitatia pare a fi una special pregătită pentru cel putin două firme de casă ale PSD Neamt, conditiile din caietul de sarcini, fiind special concepute pentru autobuze vechi, cu conditii precare de confort si poluante.

„Din punctul meu de vedere, acordarea de 50 de puncte pentru tariful redus și doar 25 de puncte pentru vechimea parcului, hmm… Mă uitam cu îngrijorare și la: norma de poluare, 12 puncte, puțin, foarte puțin… Dotarea cu aer condiționat, tot câteva puncte, păi nu cărăm animale, cărăm oameni, 3 puncte! 3 puncte! Clasificarea autobuzelor, 4 puncte.Această situație punctează foarte bine o realitate nefastă pe care o avem din partea Consiliului Județean Neamț. În mod normal, oricărui cetățean care folosește transportul în comun, trebuie să-i asiguri următarele lucruri: un mijloc de transport în comun modern, cât mai nou cu putință, cu aer condiționat, cu dotări decente în interior, ca să călătorească omul în condiții decente și cu un preț orientat într-o zonă a decenței. Un preț suportabil..Sigur, pentru mediu și pentru noi toți ceilalți, respectivele autobuze și microbuze să abăși o normă de poluare cât mai redusă.Ori, din păcate, la Neamț nu se ține cont de acest lucru, se pune accent din partea CJ doar pe preț, așa, ca să ia ochii, dar nu umblă și la calitate.Și prețul mic contează dar și calitatea contează, că vrei servicii de calitate. Știți cum e, domnul Arsene merge cu BMW X6. Stă în București. Mai greu să știe realitatea din Neamț, nu merge cu autobuzul, cu microbuzul, nu face naveta. Îi e mai greu… Trebuie să fii om de aici, al locului, ca să simți nevoile…”, a spus George Lazăr ]ntr-o conferinta de presa.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img