spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăALEGERI 2020Oana Bulai: PNL blochează în Parlament toate proiectele pe care le promitea...

Oana Bulai: PNL blochează în Parlament toate proiectele pe care le promitea în Opoziție

-

PNL ar trebui ca la guvernare să pună în aplicare toate proiectele pe care le-au promis și propus în opoziție! Doar că astăzi, când se află la putere, PNL încearcă să își blocheze în Parlament toate proiectele pe care le-au inițiat. De ce? Pentru că știu că nu le pot pune în aplicare. În schimb, când PSD era la guvernare, propuneau proiecte după proiecte conștienți fiind că PSD poate să ducă la îndeplinire toate măsurile pe care Parlamentul le adoptă, afirmă deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai.

- Reclama -

Azi am susținut punctul de vedere al PSD cu privire la proiectul de lege privind comercializarea produselor comerciale, o propunere legislativă care are ca obiect susţinerea accesului producătorilor români şi, în special, al producătorilor locali la marile lanţuri de retail. Proiectul este inițiat de PNL, care acum vrea să îl respingă. Câtă ipocrizie și bătaie de joc!!!În privința producătorilor români, susținerea lor ar trebui să devină o prioritate pentru a-și reveni după efectele pandemiei de Covid-19. Trebuie să începem să încurajăm producţia de bunuri de larg consum autohtonă. România nu trebuie doar să exporte materie primă, ci să realizeze și produsele finite. Putem avea produse românești de calitate pe mesele și în casele noastre.Există soluții și pentru România. Există modalități prin care producătorii locali, fermierii, agricultorii români să fie sprijiniți. Însă, trebuie ca și actuala guvernare să vrea acest lucru, susține Bulai.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...