spot_img
1.9 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăALEGERI 2020”Rușine să vă fie!” Deputatul PSD, Oana Bulai: Își bat joc de...

”Rușine să vă fie!” Deputatul PSD, Oana Bulai: Își bat joc de inițiative legislative care vin în sprijinul autorităților locale, al oamenilor

-

Comportamentul reprezentanților PNL și USR din Parlament este absolut jenant! Rușine să vă fie! Sunt extrem de dezamăgită de modul în care înțeleg cei din PNL, dar și ceilalți reprezentanți ai puterii, să își îndeplinească rolul de reprezentanți ai românilor. Astăzi, deputații liberali și useriști au făcut ceea ce știu ei mai bine: să respingă o inițiativă bună doar pentru că este a PSD! , afirmă deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai.

- Reclama -

Ce susține Oana Bulai:

Iată, stimați români, ce fac reprezentanții PNL și USR, cei care au fost trimiși în Parlament să voteze legi pentru binele comunităților pe care le reprezintă. Își bat joc de inițiative legislative care vin în sprijinul autorităților locale, al oamenilor. Parlamentarii puterii au votat azi împotriva proiectului de lege prin care școlile lăsate în paragină ar putea fi modernizate prin eliminarea birocrației. Reprezentanții PNL și USR s-au opus unui proiect de care autoritățile locale au nevoie pentru a moderniza și fructifica acele clădiri în folosul comunității. Nu pot să înțeleg reaua voință de care dau dovadă parlamentarii puterii când vine vorba de binele comunităților. E dezamăgitoare gândirea încuiată a celor din PNL-USR. Spuneau că le e teamă ca primarii și președinții de Consilii Județene să nu transforme acele clădiri în discoteci sau baruri. Chiar nu vă e rușine??? Cum să aveți părerea aceasta despre aleșii locali? O asemenea afirmație reprezintă o jignire la adresa aleșilor românilor. Ei sunt aleși de oameni pentru că au încredere în ei.Sper ca la votul din plenul Camerei Deputaților parlamentarii puterii să aibă mintea luminată și să înțeleagă într-un final că interesul comunităților locale trebuie să primeze.P.S.: Sunt tare curioasă ce părere au aleșii locali ai PNL și USR despre această atitudine a colegilor lor din Parlament. Oare ei îi aprobă? Eu cred că nu!

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img