spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăAnalizeTrump, anunț despre mutarea Ambasadei la Ierusalim de față cu Merkel

Trump, anunț despre mutarea Ambasadei la Ierusalim de față cu Merkel

-

COMENTARIU DE CHRIS TERHEȘ, PREȘEDINTELE COALIȚIEI ROMÂNILOR DIN SUA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI (PRELUARE FACEBOOK)

Trump explica, intr-o conferinta de presa alaturi de Merkel (poate se uita si Iohannis), cum si de ce s-a hotarat atat de rapid sa mute ambasada SUA la Ierusalim.

- Advertisement -

Initial ii venisera lui Trump cu un proiect, discutat de pe timpul lui Obama, ca pentru 1 miliard de $ sa faca o noua ambasada la Ierusalim, proiect care s-ar fi finalizat in 10 ani.

Trump pune mana pe telefon si-l suna pe ambasadorul american din Israel, care ii spune ca nu e nevoie de o asemenea investitie, deoarece SUA deja are o proprietate in Ierusalim, are si o cladire acolo, care pentru 100 si ceva de mii de dolari poate fi transformata in ambasada, iar proiectul poate fi gata in 3 luni.

- Advertisement -

Trump a spus sa nu fie 150 de mii, ci 300-400 de mii de $, dar ca nu se compara cele doua optiuni, asa ca a optat pentru aceasta din urma, care era si mai ieftina si cu termen de implementare mai rapid.

Bomba e ca insusi Trump s-ar putea duce la deschiderea ambasadei americane de la Ierusalim.

Intrebare: dat fiind ca Dragnea a spus ca e bine ca si Romania sa-si mute ambasada, oare va merge si Dragnea la eveniment si se va intalni cu Trump?

Cine l-a consiliat pe Dragnea stia dedesubturile astea. Sclavii de pe Dambovita au fost luati pe nepregatite.

Daca nu s-ar mai doar citi si cita intre ei, dar s-ar mai si documenta si gandi, poate sclavii n-ar fi luati pe nepregatite. Lumea e mult mai complexa si nu se rezuma doar la bula lor.

Sursa video:
https://www.cnbc.com/…/trump-i-may-go-to-jerusalem-embassy-…

-2:21

100 de vizualizări
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img