Alte lovituri pentru DNA: NOI ACHITĂRI

0
156

Tribunalul Bucuresti a dispus, joi 26 aprilie 2018, achitarea lui Razvan Iordan, fostul consilier al ex-primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman, si a lui Dan Toma, fost adjunct al Directiei Inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1, in baza art. 16. alin(1) lit. c) din Codul de procedura penala care prevede ca “nu exista probe ca o persoana a savarsit infractiunea”, scrie Lumea Justiției.

iCei doi au fost încatusati si tinuti patru zile dupa gratii.

Tribunalul Bucuresti a dispus, joi 26 aprilie 2018, achitarea lui Razvan Iordan, fostul consilier al ex-primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman, si a lui Dan Toma, fost adjunct al Directiei Inspectie din cadrul Primariei Sectorului 1. Si nu vorbim despre orice achitare, ci despre una data in baza art. 16. alin(1) lit. c) din Codul de procedura penala care prevede ca nu exista probe ca o persoana a savarsit infractiunea.

Cei doi au fost trimisi in judecata in noiembrie 2015, fiind acuzati de luare de mita, in rechizitoriu retinandu-se ca ar fi primit intre 15.000 euro si 70.000 euro pentru a dispune intocmirea proceselor verbale de receptie a unor lucrari. Foarte important de precizat este ca dosarul este opera celebrului „Binom DNA-SRI”, parchetul lui Kovesi beneficiind „de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii”.

Decizia definitiva in acest dosar va fi pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti.