spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăhighlightTraian Băsescu: Klaus Iohannis a avut comportament de slugă faţă de Voiculescu

Traian Băsescu: Klaus Iohannis a avut comportament de slugă faţă de Voiculescu

-

Fostul preşedinte Traian Băsescu a venit la RomâniaTV unde a comentat cele mai importante subiecte din agenda publică. Fostul preşedinte a subliniat la emisiunea “România Exclusiv” , moderată de Simona Gheorghe”, că Iohannis s-a comportat ca o slugă faţă de Voiculescu. Traian Băsescu a punctat că ruptura cu fondatorul trustului Intact s-a întâmplat după ce Voiculescu a văzut că nu poate manipula Justiţia. „A primit un dos de palmă peste guriţă”, a dezvăluit în stilul caracteristic fostul şef al statului.

Miza este una singură. Să nu fi tocat de Antene. Oamenii politici au fost penibili. Nu ştiau cum să acuze mai tare aplicarea legii.În cazul lui Iohannis au fost mai multe componente. A fost componenta Mihalache, care a fost surprins în anturajul lui Gâdea. Un alt element este propria situaţie a lui Iohannis. ŞI dânsul poate fi executat. Pe la sfârşitul  anilor 90, daca va uitati in presa vremmii am pierdut o locuinţă in prima instata, nu am mai aşteptat şi le-am predat cheile. A treia componentă este teama de Voiculescu, a precizat Băsescu.

- Advertisement -

Teama este de trustul media pe care îl controlează. Klaus Iohannis nu este pregătit pentru un astfel de tratament, a susținut fostul președinte.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img