spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV: Secretul rusesc al Alinei Mungiu

EXCLUSIV: Secretul rusesc al Alinei Mungiu

-

Alina Mungiu Pippidi a cerut recent serviicilor secrete, SIE și SRI, să se implice în dezbaterea publică pentru a nu mai exista puncte de vedere ale propagandei Moscovei, printre care și cazul familiei Bodnariu despre care președintele Societății Academice din România (SAR) a susținut că ar fi manipulat de mașina de propagandă a Kremlinului.

CITIȚI ȘI:HALUCINANT: Alina Mungiu cere intervenția serviciilor secrete: Cei care susțin familia Bodnariu fac propagandă rusească/ SERVICIILE SECRETE SĂ CONTROLEZE DEZBATERILE PUBLICE, cere AM Pippidi

- Advertisement -

FLUX 24 a dezvăluit recent că organizațiile neguvernamentale patronate de Alina Mungiu Pippidi au primit sume mari de bani din fonduri norvegiene.

CITIȚI ȘI:DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE/ Alina Mungiu a PĂPAT bani norvegieni să îi acuze pe români că fac jocul rușilor în scandalul Bodnariu/ ACUZAȚIILE EXPLOZIVE ALE UNUI FOST COLABORATOR

- Advertisement -

Marea surpriză este însă mâna dreaptă a Alinei Mungiu Pippidi de la SAR: o anumită doamnă Simona Ernu este director executiv, practic omul cheie..

ernuSimona Ernu este soția lui Vasile Ernu, născut în Uniunea Sovietică.

Ernu este unul din fondatorii şi coordonatorii proiectului www.criticatac.ro, de orientare de stânga, o platformă pe care au fost lăudate atacurile din 11 septembrie din Statele Unite ale Americii.

dughin1Vasile Ernu apare și pe celebra listă Țări și persoane, în care e necesară crearea unui club de elită și / sau a unui grup de influență prin „Russia Today– lista prietenilor lui Aleksandr Dughin, ideologul Euroasiei, consilier al președintelui Dumei de Stat și considerat un om cheie al propagandei Kremlinului.

CITIȚI ȘI: Dan Puric pe lista oficială a agenţilor ruşi în România/ CEI 25 DE AGENŢI AI MOSCOVEI

În e-mailurile obținute de un grup de hackeri ucrainieni se spune: AGD [Aleksandr Gelyevich Dugin] s-a întâlnit fie personal, fie prin intermediari, și a discutat direct sau indirect perspectiva participării în organizație [clubul elitist pro-rus] și/sau într-o inițiativă informală de influență pro-rusă.

În lista de contacte a lui Dughin, Vasile Ernu este prezentat; Editor al portalului de analize http://www.criticatac.ro (site anti-globalizare, stângist).

CITIȚI ȘI: LISTA CONSILIERULUI LUI DUGHIN E INCOMPLETĂ: Alţi agenţi de influenţă ai Rusiei în România

Potrivit presei ucrainene, grupul de hackeri ruși „Humpty Dumpty” -„Shaltai Boltai”- a spart contul de e-mail al unui colaborator apropiat al lui Aleksandr Dughin, un anume George Gavrisha (care a lucrat și cu fostul ministru pentru Comunicații și Media al lui Putin – Igor Shchyogolev). Gavrisha apare ca asistent personal al lui Dughin, are adresa de email [email protected].

Hackerii au dat publicității o parte din documente care descriu modul de acțiune al cercului lui Dugin, în special pe cel al finanțatorului, Konstantin Malofeev.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img