spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Timișoara, moșia lui Fritz: Cum căpușează USR-PLUS consiliile de administrație

Timișoara, moșia lui Fritz: Cum căpușează USR-PLUS consiliile de administrație

-

Viceprimarul Ruben Lațcău le promitea aleșilor locali și timișorenilor, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Timișoara care a avut loc în data de 15 decembrie 2020, că nu va numi consilieri personali în Consiliile de Administrație de la societățile comerciale ale municipalității, așa cum făcuse anterior Nicolae Robu. La cinci luni de la acea promisiune, consilierul personal al lui Ruben Lațcău, Lucian Suciu, face parte din CA al Societății de Drumuri Municipale.De asemenea, city-managerul Matei Creiveanu este membru al CA Retim, iar Rudolf Gräf, consilier personal al primarului Dominic Fritz, face parte din CA la Horticultura, transmite Press Alert.

- Reclama -

Ruben Lațcău este unul din liderii USR Timiș. Primarul orasului de pe Bega este un alt userist, Dominic Fritz.

Fiecare membru al oricărui consiliu de administrație primește lunar o indemnizație în valoare de 3.500 de lei.

PROMISIUNI:

„Ce pot să vă garantez public și consiliului local este că niciunul dintre consilierii mei viitori nu va fi în niciun consiliu de administrație, cum nu sunt și nu vor fi nici cei ai primarului”, promitea Ruben Lațcău anul trecut.

CE SPUN ACUM:

„Pot să recunosc fără nicio problemă că atunci când am făcut acea declarație nu am anticipat cât de complicat va fi să găsești oameni pentru aceste societăți. Nu a fost o minciună, a fost doar o evaluare greșita a viitorului. Pe care mi-o asum”, a scris pe facebook acum Lațcău.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...