spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizeProtejatul baronului galben de Timiș dat afară din Guvern

Protejatul baronului galben de Timiș dat afară din Guvern

-

Bogdan Ghelbere, protejatul preşedintelui CJ Timiş şi al PNL Timiş, Alin Nica, a fost demis din funcţia de secretar general al Guvernului. Decizia a fost semnată de premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, fiind încă o dovadă privind lipsa de influenţă a lui Nica la vârful partidului, transmite DeBanat.

- Reclama -

Printr-o decizie semnată chiar astăzi de premierul Nicolae Ciucă, Bogdan Ghelbere a fost eliberat din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, Ghelbere deţine politic funcţia de secretar general adjunct al PNL Timiş. El este om de bază al lui Alin Nica, preşedintele CJ Timiş şi al PNL Timiş. Nu cu puţin timp în urmă, Nica afirma că toate zvonurile privind demiterea lui Ghelbere sunt false. Demiterea este încă o dovadă privind lipsa de influenţă pe care Nica o are la nivel central, omul său de încredere fiind demis printr-o semnătură a preşedintelui naţional al PNL. Ghelbere a fost  numit în  funcţie  pe  3 februarie 2021, mai spune sursa citată.

Prim-vicepreşedintele PNL Iaşi, Lucian Rusu, a fost numit, miercuri, secretar general adjunct al Guvernului României, fiind susţinut pentru a fi desemnat în această funcţie de către filiala judeţeană Iaşi a PNL.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img