SE TOARNĂ ASFALT PE DJ 607A, ÎN DREPTUL COMUNEI HUSNICIOARA

0

Lucrările au avansat pe DJ 607A, CENTURA SEVERIN – CERNEȚI – VALEA COPCII – DEDOVIȚA – MARMANU-HUSNICIOARA – PERI – PRUNIȘOR (DN 6), prăbușit în urma alunecărilor de teren din 2016.
Pentru că este un obiectiv foarte important al Consiliului Județean Mehedinți, președintele Aladin Georgescu a mers joi la fața locului și a stat de vorbă cu reprezentanții constructorului.
În această perioadă se toarnă primul strat de asfalt în dreptul comunei Husnicioara, mai exact, între intersecția cu drumul din satul Dumbrăvița și până la intersecția cu satul Selișteni.
Până în prezent, s-au realizat lucrări la podețele tubulare (39 buc.), podețe dalate (4 buc.) și s-au făcut săpături și umpluturi pe varianta ocolitoare a drumului.
Este o investiție foarte importantă a Consiliului Județean, deoarece drumul face legătura între satele din comunele Husnicioara, Șimian și Prunișor cu municipiul Drobeta Turnu Severin, pe de o parte și cu Drumul European 70, cel mai important drum național (DN6) din vestul țării, pe de altă parte.

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS LA COMANDA PSD MEHEDINȚI, COD MANDATAR: 21200019