spot_img
29.1 C
București
joi, septembrie 21, 2023
AcasămediuSCANDALUL COPIILOR ROMÂNI DIN MAREA BRITANIE DAȚI UNUI CUPLU DE HOMOSEXUALI: Britanicii...

SCANDALUL COPIILOR ROMÂNI DIN MAREA BRITANIE DAȚI UNUI CUPLU DE HOMOSEXUALI: Britanicii AMENINȚĂ că îi vor INTERZICE accesul la proces unui senator român/ LUNI ULTIMUL TERMEN LA UN TRIBUNAL DIN LONDRA

-

Luni la Londra este ultimul termen în care se va decide soarta celor doi copii minori români din Marea Britanie dați deja în custodie unui cuplu de homosexuali. Senatorul PNL, Ben Oni Ardelean, a anunțat că va fi în capitala Regatului Unit pentru a asista la proces, dar pe diferite canale i s-a transmis a că nu i se va permite accesul. El cere mobilizarea opiniei publice în favoarea copiilor familiei Barbu, la fel ca și în cazul #Bodnariu.

- Reclama -

Chiar daca prin diverse canale mi s-a transmis ca nu mi se va permite sa asist la proces voi fi luni la Londra si nu cred ca autoritățile unui stat care se pretinde de drept îmi poate refuza acest lucru si nu vor face dreptate acestor copilasi, a precizat senatorul Ardelean sâmbătă seară pe facebook.

Senatorul Ben Ardelean s-a implicat și în cazul Bodnariu, dar și în alte cazuri ale unor copii români în străinătate.

ardeleanUn nou caz pentru care opinia publica trebuie sa se mobilezeze: copiii lui Florin Barbu – Londra, Marea Britanie – 20 iunie 2016. Cazul Bodnariu a declansat la nivel de opinie publica emotie si actiune, iar succesul acestuia a fost o mare victorie pentru toti cei care timp de mai multe luni de zile au manifestat activ pentru respectarea drepturilor copilului. Luni o sa merg in fata autorităților britanice, atât in fata judecătorului, cat si la seviciile sociale londoneze, pentru a face demersuri in vederea preluării cazului copiilor lui Florin Barbu in Romania, asa cum prevad legile internationale. Andy (5 ani) si Diana (8 ani) sunt deja in custodia unui cuplu de homosexuali, iar instanta se afla in fata unei decizii finale pentru a definitiva aceasta adoptie. Sustinut de autoritatile romane, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa reusim sa stopam definitivarea adopției si sa dam posibilitatea celor doi copii sa crească alături de familia extinsa, a afirmat Ardelean pe facebook.

Diana şi Florin Barbu s-au stabilit din 2007 în Regatul Unit. Au împreună o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 5 ani

În decembrie 2014 Diana şi Florin au pierdut primul proces cu protecţia copilului şi, de atunci, nu şi-au mai putut vedea copiii. Au fost separaţi definitiv. Apoi micuţii au intrat în programul de adopţie şi s-au găsit şi cine să îi preia: o familie de homosexuali.

După proces, Florin Barbu a intrat în greva foamei şi a plecat să îşi strige nemulţumirea la CEDO, dar deocamdată fără succes.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img