spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăPoliticaVIDEO/ Cum și-a distrus #ClotildeArmand din nepricepere BLAZONUL SPERANȚEI

VIDEO/ Cum și-a distrus #ClotildeArmand din nepricepere BLAZONUL SPERANȚEI

-

#‎ClotildeArmand‬, fosta candidată a USB la Primăria sectorului1, planta în timpul campaniei electorale o salcie pe malul lacului Grivița. A zis că e blazonul speranței. Între timp deoarece salcia nu avea rădăcini și nu a fost bine plantată a fost luată de vânt, scrie Active News.

- Advertisement -

La 2 iunie a.c., Clotilde Armand planta pe malul lacului Grivița din București o salcie tânără, ce simboliza „blazonul speranței”. Locul ales pentru filmare era lângă trunchiul unui sălcii bătrâne și uscate. „Copacul cum e? Atunci, copacul e vechi, mort, este clasa politică actuală….”, descria Clotilde simbolistica, în hohotele de râs ale simpatizanților ei. „Săracu’ copac, nu e corupt. Nu e corupt, dar e o imagine prea frumoasă pentru clasa politică actuală! Și noi o să punem un copac care este prea mic, care nu reprezintă faptul că suntem foarte mulți și perseverenți. Și suntem gata să atacăm clasa politică și să o invingem”, declara Clotilde, pe atunci candidată la Primăria sectorului 1, amintește sursa citată.

„Copacul care este prea mic” a fost ales ca pentru penultima zi de campanie electorală, când nu se cade să apari în fața alegătorilor doar cu o rămurică… Iar Clotilde a înfipt în groapa prealabil săpată pe malul lacului un adevărat copăcel, cu ramuri și cu multe frunze. Dar fără rădăcini. „O să vedeți că va prinde!”, a decretat Clotilde, după ce a fost pusă și ultima lopățică de pământ.

- Advertisement -

Numai că la 2 săptămâni de la așa zisul eveniment salcia lui Clotilde a fost luată de vânt…

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img