spot_img
7.4 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăDiasporăREVOLTĂTOR/ Se cere ARESTAREA tatălui celor doi minori români din Marea Britanie...

REVOLTĂTOR/ Se cere ARESTAREA tatălui celor doi minori români din Marea Britanie dați în adopție unui cuplu de homosexuali/ Florin Barbu anunță că intră în GREVA FOAMEI

-

Pe 1 iulie se va judeca o cerere a serviciilor sociale britanice ca Florin Barbu, tatăl natural al celor doi minori români încredințați luni definitiv unei familii de homosexuali, să fie arestat pentru că a divulgat informații despre noua familie a copiilor săi, scrie Evenimentul Zilei.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Doi minori cetăţeni români din UK daţi DEFINITIV spre adopţie unui cuplu de homosexuali/ Tribunalul din Londra a REFUZAT dreptul la cuvânt unui senator român

- Advertisement -

Florin Barbu a anunțat pe Facebook că începând de luni 27 iunie va intra din nou în greva foamei în fața sediului CEDO. El mai făcuse anterior câteva săptămâni de greva foamei pentru a atrage atenția asupra cazului. El a anunțat două proteste în Londra împotriva deciziei instanței. Primul va avea loc pe 25 iunie la ora 10, iar al doilea pe 17 iulie la ora 13 pe Downing Street SW1A 2 Westminster.

Andy (5 ani) si Diana (8 ani), doi minori cetăţeni români din Marea Britanie, au fost daţi definitiv în adopţie luni seară de un tribunal din Londra unui cuplu britanic de homosexuali.

- Advertisement -

Senatorul PNL, Ben Oni Ardelean, a fost prezent la procesul de Londra și a anunțat că va sprijini în continuare familia pentru ca cei doi minori să poată să fie adoptați de familia din România.

Ardelean a anunțat că studiază cu avocații căile de atac. Senatorul s-a implicat și în cazul Bodnariu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img