spot_img
20.4 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasămediuUn bebeluș din Argeș a aşteptat timp de trei ore ca ambulanţa...

Un bebeluș din Argeș a aşteptat timp de trei ore ca ambulanţa să-l ducă de la un spital la altul

-

Un copil de un an şi zece luni, care a ajuns marţi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti cu febră, a fost ţinut aproximativ trei ore în respectiva unitate până s-a găsit o ambulanţă care să-l transporte la Spitalul Nicolae Bălcescu, Secţia Boli Infecţioase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

- Reclama -

După ce a fost consultat în în baza analizelor, medicii de la Pediatrie au decis că bebeluşul trebuie trimis la Spitalul Bălcescu, Secţia Boli Infecţioase.

Acest lucru nu s-a putut realiza decât după aproximativ trei ore, din cauza lipsei unei salvări disponibile. În această perioadă, copilul a prezentat şi scaune diareice.

„Copilul în vârstă de un an şi 10 luni, din Piteşti, a ajuns la Urgenţa Spitalului de Pediatrie azi dimineaţă, puţin după ora 5. Avea febră. După ce i-au fost recoltate analizele, medicul pediatru care l-a consultat a decis ca bebeluşul să fie transportat la Spitalul Nicolae Bălcescu – Secţia Boli Infecţioase. Copilul a fost diagnosticat cu gastroenterocolită. Echipajele de la ambulanţă, fiind angrenate în alte urgenţe, nu au putut transporta copilul decât după aproximativ 3 ore. Fiind într-o unitate spitalicească, viaţa bebeluşului nu a fost pusă în niciun pericol”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adina Enescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Piteşti.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img