spot_img
20.4 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasămediuINCIDENT/ Iohannis, apostofrat de un bărbat la Sibiu: V-am mai dat un...

INCIDENT/ Iohannis, apostofrat de un bărbat la Sibiu: V-am mai dat un memoriu și nu ați făcut nimic/ UPDATE: Este vorba de un cetățeanul care în 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul președinte Emil Constantinescu

-

Un bărbat i-a dat preşedintelui Klaus Iohannis, care îl aştepta pe omologul său german, Joachim Gauck, în Piaţa Mare din Sibiu, un memoriu, spunându-i că i-a mai dat un document şi nu a rezolvat nimic.

- Reclama -

Bărbatul a fost reșinut de SPP-iști, dar într-un final a reușit totuși să schimbe câteva vorbe cu președintele, scrie Ora de Sibiu.

UPDATE; Faur Isaia, cel care în 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul președinte Emil Constantinescu, este cel care a dorit să ia dea memoriul președintelui.

Faur Isaia este cel care în 2000, trecând de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns în preajma fostului președinte Emil Constantinescu, aruncându-i acestuia cerneală pe față.

În 2001, el i-a dat o scrisoare președintelui României de la acea dată, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o în județul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu și o audiență la Palatul Cotroceni.

În 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi și polițiști în timp ce încerca să intre în perimetrul rezervat demnitarilor și să se apropie de președintele de la acea dată, Traian Băsescu. Faur Isaia a explicat că voia să-i transmită lui Băsescu mai multe scrisori cu sesizări.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img