spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăALEGERI 2020Război în PNL: Neluțu Tătaru, acuzat de fals de primarul liberal din...

Război în PNL: Neluțu Tătaru, acuzat de fals de primarul liberal din Bârlad

-

Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş (PNL), a declarat că Nelu Tătaru este ”groparul liberalismului”, după ce fostul ministru al Sănătăţii, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Vaslui, a declarat invalide alegerile la organizaţia bârlădeană, câştigate de Boroş, şi a convocat altă conferinţă de alegeri.

- Reclama -

După ce în cursul zilei de marţi a fost desemnat un nou lider al PNL Bârlad în persoana lui Georgică Vulpe, Boroş a precizat că el este de fapt preşedintele ales corect şi în conformitate cu prevederile statutului PNL, afirmând că Vulpe nu mai este membru PNL, deoarece şi-a depus demisia din partid pe data de 11 decembrie anul trecut.

„Statutul şi legile interne ale PNL au fost încălcate, cu bună ştiinţă, doar pentru ambiţia celui care, vremelnic, se află la cârma organizaţiei judeţene. Domnul Tătaru s-a întrecut pe sine însuşi, asta după ce printr-o semnătură abuzivă şi ilegală a anulat alegerile legale şi statutare din data de 16.06.2021 ale Organizaţiei PNL Bârlad. A reuşit să înscăuneze în funcţia de ‘preşedinte’ al PNL Bârlad, în şedinţa convocată nelegal, un om care nu are nici măcar calitatea de membru, în persoana numitului Georgică Vulpe. În data de 11.12.2020, acesta şi-a depus demisia din partid, înregistrată sub nr. 193/11.12.2020. Această demisie a fost postată şi promovată pe toate reţelele de socializare, inclusiv în presă. Ceea ce nu ştie domnul Tătaru, deşi este preşedinte, şi armata de strânsură din alte partide, conform art. 33, pct. 2 din statut, persoana care a demisionat poate face cerere de reînscriere în Partidul Naţional Liberal după trecerea unei perioade de minimum un an de la demisia sa”, a afirmat Dumitru Boroş, într-un comunicat de presă.

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, pentru AGERPRES, că nu doreşte să comenteze acuzaţiile care i se aduc.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...