spot_img
26.9 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăActualitatePușcăria Vrăjitoarei din TVR

Pușcăria Vrăjitoarei din TVR

-

De la Decizia Curtii Constitutionale era asteptata o pozitie a Ramonei Saseanu asa cum a procedat omologul de la Radio Romania. Nu numai ca nu a avut nici o pozitie, dar chiar a angajat oameni, ultimul care a fost angajat si si-a inceput activitatea ca si consilier al ei, incepand de marti, fiind Florin Ivan, cunoscut lider PNL sector 1. Azi dimineata, dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial, Ramona Saseanu a anulat Comitetul Director programat pentru astazi si a parasit incinta TVR incuind biroul si amenintand angajatii TVR de la cabinet cu inchisoarea daca intra cineva in biroul unde si-a lasat obiecte personale, afirmă surse din TVR pentru Flux 24.

- Reclama -

Acesta este interimarul ilegal numit de Parlament, care ameninta cu puscarie angajati TVR si care considera ca documentele TVR de pe birou sunt obiecte personale, iar biroul directorial este spatiu privat al ei, mai spun sursele citate.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...