PRINCIPALA STRADĂ DIN VÂNJU MARE S-A ASFALTAT

0

Se apropie de finalizare, lucrările de reabilitare pe cea mai importantă stradă din orașul Vânju Mare, Strada Republicii. S-a turnat primul strat de asfalt, astfel încât accesul în centrul orașului se face în condiții foarte bune. S-au refăcut trotuarele, urmează să se toarne și acolo stratul de asfalt.

„Este o etapă importantă a proiectului de asfaltare a străzilor din Vânju Mare, care începe să prindă contur și am convingerea că până la sfârșitul acestui an, confortul va fi sporit pe toate arterele prinse în proiect. Aspectul orașului va avea mult de câștigat. La Vânju Mare  sunt în plină desfășurare lucrările la Spitalul Orășenesc și în curând, vor demara și cele prin care se va construi o nouă grădiniță vis-a-vis de Școala Generală.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, marți, în urma unei vizite la fața locului.

Asfaltarea străzilor și construcția grădiniței sunt obiective aprobate și demarate de Guvernul PSD, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II, iar pentru Spitalul Orășenesc, fondurile provin de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți.

Mă bucur că lucrările au un ritm bun, le monitorizez personal, întrucât oamenii din Vânju Mare, la fel ca toți locuitorii județului, merită condiții bune de trafic, merită să aibă localități îngrijite, servicii de sănătate performante și unități de învățământ moderne!

EXECUTAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS LA COMANDA PSD MEHEDINȚI, COD MANDATAR: 21200019