spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeRafila: Reluarea cursurilor cu elevi în bănci este importantă pentru comportamentul psiho-social...

Rafila: Reluarea cursurilor cu elevi în bănci este importantă pentru comportamentul psiho-social al copiilor

-

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, spune că reluarea cursurilor cu elevi în bănci este importantă pentru comportamentul psiho-social al copiilor. Totodată, el avertizează că pandemia de coronavirus va ma dura și că importante sunt respectarea regulilor și evitarea îmbolnăvirii, nu blocarea activităților.

- Reclama -

„Copiii își doresc să înceapă școala. Dacă prelungim foarte mult învățarea virtuală, impactul asupra comportării lor psiho-sociale va fi important. Eu fac apel la părinți să se informeze. Școlile să încurajeze părinții să își trimită copiii la școală”, a declarat Alexandru Rafila marți, la Digi24.

El spune că este normal ca activitățile care se reiau să aducă și un număr de infectări, însă, dacă se respectă regulile, aceste creșteri vor fi mici. Mai ales în condițiile în care, avertizează Rafila, pandemia va mai dura mult timp de acum încolo.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...