Premierul moldovean Valeriu Streleț a declarat joi seară după arestarea fostului premier Vlad Filat că se așteaptă ca magii de la Procuratură să îi însceneze un dosar.

„Agenda de astăzi a fost perturbată de o coincidență suspectă de circumstanțe. Câteva portavoci ale unor centre de influențe ne-europene au anunțat din timp că urmează să se întâmple. A venit procurorul în Parlament, să vedem ce va urma. În viziunea mea acest spectacol, cu încălcări porcedurale, este prea tare cusut cu ață albă pentru a fi credibil”, a susținut premierul.

Guvernul rămâne în funcție, nu voi pleca din fruntea Guvernului de bunăvoie, a spus Streleț.

Acum am mâinile dezlegate, a mai susținut premierul de la Chișinău.

„Am unele nedumeriri. Sunt sigur că executorul principal astăzi va merge liniștit acasă, în confortul și luxul castelelor sale construite pe bani furați. Procuratura Generală consideră că acest denunțător este un băiat bun”, mai afirmă Streleț.

Acesta a ținut să menționeze că nu va pleca de bună voie din fruntea Guvernului. „Nu voi pleca de bună voie, spre așteptarea unora care făceau deja prognoze. Avem armate întregi de analiști care își fac datoria pentru bani”.

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?