spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăBasarabiaPolitician moldovenean de top într-un club gay din Rusia

Politician moldovenean de top într-un club gay din Rusia

-

Președintele Partidului Nostru din Republica Moldova, Renato Usatîi, considerat un politician în ascensiune și un apropiat al unor cercuri politice de la Moscova, ar fi fost văzut la o petrecere într-un club de gay din Nijnii Novgorod și a apărut în fotografiile de pe site-ul clubului, scrie www.moscow-post.com, preluat de oficial.md/

- Reclama -

Klub_Novgorod_1

Administrația localului nu au dorit să comenteze prezența acestuia, însă unii dintre cei care vizitează clubul în permanență, au declarat că îl cunosc pe Usatîi și chiar sunt prieteni.

Unul dintre aceștia a spus că de obicei, când politicianul apare la petreceri și concerte, este însoțit de prieteni și de câțiva bodyguarzi.

“În mediul nostru, toți îl cunosc pe Renato, dar nimeni nu dă întrebări în plus, iar el la rândul său, are reputația unui om care iubește distracțiile și prietenii”, a declarat unul din vizitatorii localului.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...