spot_img
25.5 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăhighlightVicepreședinte PNL: “Trădătorii care-și aruncă cenușă în cap, mai o șansă să...

Vicepreședinte PNL: “Trădătorii care-și aruncă cenușă în cap, mai o șansă să fie primiți la discuții”

-

Un vicepreședinte PNL lasă ușa deschisă celor care au plecat din PNL și ar vrea să vină înapoi în partid. Dar pune condiții, scrie de banat.ro.

- Reclama -

„Primesc întrebări de la foști primari care au părăsit PNL, care sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați în PSD, că nu au primit nimic din ceea ce li s-a promis. Eu am spus și altă dată: partidul PNL și în special filiala Timiș este o organizație foarte puternică, organizație care a fost în stare să câștige o bătălie la cel mai înalt nivel, chiar dacă a avut un număr mare de trădări exact în toiul bătăliei. În aceste condiții nu avem nevoie ca acum să ni se alăture cei care ne-au trădat. Ce mi se pare ciudat e că aceste semnale vin spre noi pe canale discrete. O primă condiție ca să stăm de vorbă într-o zi, că nu vrem să spunem că nu o să mai stăm de vorbă cu nimeni care a părăsit partidul, o primă condiție e ca ei să-și arate public aceste nemulțumiri. Altminteri ni se par total neserioși. Dacă ei ne transmit nouă că-și pun cenușă în cap, că PSD e un partid vai de el, că regretă, trebuie să iasă în public ca într-o bună zi, și nu mâine, să stăm de vorbă”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care este și vicepreședinte PNL:

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...