spot_img
3.1 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăFapt DiversClaudiu Lucaci a pierdut şefia Ştirilor TVR

Claudiu Lucaci a pierdut şefia Ştirilor TVR

-

Stelian Tănase, şeful SRTv, a declarat pentru MEDIAFAX că va numi un director interimar la Direcţia Ştiri din TVR şi va organiza „foarte repede” un concurs pentru ocuparea acestei funcţii, în contextul în care contestaţia lui Claudiu Lucaci în urma reevaluării acestuia ca manager a fost respinsă.

- Reclama -

„Nu voi lua nicio decizie cât este în concediu medical (Claudiu Lucaci, n.r.). Acţionăm cu legea, am câţiva avocaţi în jur, adică Biroul Juridic al Televiziunii Române„, a declarat Stelian Tănase, preşedinte-director general al SRTv, vineri, pentru MEDIAFAX.

„Eu nu iau decizii până când ei (juriştii, n.r.) nu îmi spun care este calea corectă. (…) El are trei zile de concediu medical”, a completat Tănase. Pe de altă parte, Stelian Tănase a spus că există câteva candidaturi pentru această funcţie. „Nu am luat încă o decizie asupra cui mă voi opri. Nici nu pot lua o decizie până în momentul în care nu lichidez problema din spate, trebuie întâi să închid povestea cu Lucaci pentru a spune cine va fi interimar”, a declarat Tănase.

El a precizat că va fi organizat „foarte repede concurs, indiferent de cine va fi interimar”. „Este nevoie de cineva care să semneze actele curente”, a mai spus Stelian Tănase.

Contactat, vineri, de MEDIAFAX, Claudiu Lucaci a spus că este în concediu medical în perioada aceasta. „Nu aş putea să vă spun decât că orice acţiune care se face în perioada suspendării unui contract de muncă este nelegală”, a spus Claudiu Lucaci pentru MEDIAFAX. „Există recursul la instanţă, ceea ce am şi făcut, orice acţiune de genul acesta poate fi contestată în instanţă”, a adăugat acesta.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img