spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăALEGERI 2020Natalia Intotero acuză Dreapta că pune pe butuci Hunedoara: Nu era suficient...

Natalia Intotero acuză Dreapta că pune pe butuci Hunedoara: Nu era suficient că au decis să vândă Termocentrala Mintia pentru interese private sau că vor să concedieze sute de hunedoreni de la CFR, lăsând familiile acestora fără un venit decent. Nu le-a ajuns nici când au lăsat devenii fără apă caldă. Acum, liderilor de dreapta le-a mai venit o idee

-

Nu era suficient că au decis să vândă Termocentrala Mintia pentru interese private sau că vor să concedieze sute de hunedoreni de la CFR, lăsând familiile acestora fără un venit decent. Nu le-a ajuns nici când au lăsat devenii fără apă caldă. Acum, liderilor de dreapta le-a mai venit o idee. Săptămâna aceasta, 65 de localități din județul Hunedoara au fost înștiințate de către Guvern că sumele venite prin Programul Național de Dezvoltare Locală s-au epuizat. Pe scurt, s-a tăiat finanțarea! Ce înseamnă asta? Gata cu lucrările pentru canalizare, barieră pe drumurile care erau în curs de refacere și lacătul pus pe proiectele de modernizare atât de vitale pentru comunitate, spune într-o declaratie remisa Flux 24 deputatul PSD de Hunedoara, Natalia Intotero.

- Reclama -

Ce susține Natalia Intotero:

Cu toate că premierul se bate cu pumnii în piept că avem o creștere economică extraordinară, că PNL și USR-PLUS știe să guverneze, se pare că tot nu se găsesc bani pentru ceea ce contează cu adevărat: infrastructura, sănătatea și educația. Din contră, acești habarniști ai administrației au decis să taie și ce s-a finanțat anterior.

Iar acum, tot ei mai au tupeul să vină în comunitățile pe care le-au abandonat și să vă ceară vouă, cetățeni onești și muncitori, votul lor de încredere la alegerile de duminică. Oare, stimați hunedoreni, așa tratează guvernul și județul Sibiu al președintelui Iohannis? La fel sunt marginalizați, când vine vorba de finanțări, și autoritățile din Cluj sau Oradea? Nu. Pentru ei se găsesc mereu resurse materiale. În viziunea PNL și USR-PLUS, voi nu meritați.

Alături de echipa PSD Hunedoara, voi continua să lupt în Parlamentul României, din opoziție, pentru a corecta aceste nedreptăți. Fac apel pe această cale către toți parlamentarii hunedoreni ca săptămâna viitoare, când va avea loc votul pentru moțiunea de cenzură, să voteze după conștiință! Fiecare vom da socoteală la finalul mandatului nu doar pentru activitatea parlamentară, ci și pentru guvernele pe care le susținem. De aceea, cred că un guvern care își bate joc de oameni trebuie să plece acasă, iar pentru asta este nevoie ca toți colegii parlamentari din județ, indiferent de culoarea politică, să țină la oameni și să voteze moțiunea de cenzură.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...