Scandalos! Aglomerație la Serviciul de Evidență a Persoanelor din Cujmir! Apropiat al PNL fotografiat între cei aduși să-și facă vize la Obârșia de Câmp pentru alegerile de duminică!

0

Șeful PSD Mehedinți și totodată președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a postat pe pagina sa de socializare, fotografii surprinse la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Cujmir, în care apare un apropiat al candidatului PNL la funcția de primar în Obârșia de Câmp, împreună cu mai multe persoane venite să-și facă vize de reședință pentru a putea vota la alegerile parțiale.

“Prin poziții publice denigratoare la adresa PSD, ministrul Energiei, Virgil Popescu, încearcă să creeze diversiune, când de fapt, în cadrul ședințelor interne de la PNL, li s-a cerut directorilor de deconcentrate, consilierilor și chiar primarilor altor comune, ca până în ziua votului, să aducă la Obârșia câte 20 de persoane care să își facă vize de reședință, să poată să influențeze votul de duminică în favoarea candidatului PNL. 

În fotografiile atașate, consilierul ales pe listele PMP, trecut la PNL împreună cu actualul candidat PNL la Primăria Obârșia de Câmp, a fost surprins astăzi în timp ce organiza oamenii, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din Cujmir, pentru a-și face vize de reședință la Obârșia de Câmp. 

Vă reamintesc, domnule ministru, că acest serviciu este în directa subordine a Primăriei Cujmir, primărie PNL! 

Persoanele care așteaptă să-și facă vize sunt aduse din Corcova, primărie condusă, de asemenea, de un primar PNL. Nu cumva dumneavoastră, personal, ați girat aceste fărădelegi când ați cerut să fie duși cât mai mulți cetățeni să-și facă vize la Obârșia?!

Sper ca pe această cale, Poliția din Cujmir să se autosesizeze și să ia măsuri urgente pentru a opri aceste fapte, iar rezultatul alegerilor de duminică să fie bazat pe votul cetățenilor de drept, nu pe votul celor manipulați! Ar fi rușinos ca și Poliția să fie părtașă la fraudarea alegerilor!

Totodată, fac apel la cetățenii din Obârșia de Câmp să ia în calcul că intră sub incidența legii dacă sprijină aceste acțiuni și mai devreme sau mai târziu, vor fi trași la răspundere!

Îmi doresc ca alegerile de duminică să se desfășoare în deplină legalitate, iar rezultatul votului să fie unul legitim! Consider că datoria liderilor politici este să încurajeze la respectarea legii, nu la încălcarea ei!”, a scris Aladin Georgescu pe pagina sa de socializare.