spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriMEGA SCANDAL/Cristoiu dezvăluie ce a scris Elena Udrea în jurnalul său despre...

MEGA SCANDAL/Cristoiu dezvăluie ce a scris Elena Udrea în jurnalul său despre interceptarea lui Dan Andronic

-

„Cu el ( cu Dan Andronic n.n) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica că a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Preşedintele la telefon. L-am întrebat pe Preşedinte dacă ştie. Nu ştia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut inițial. Apoi au spus că au retras mandatul. Am verificat, nu era adevărat. I-am transmis Preşedintelui. I-a chemat din nou. Pînă la urmă au oprit ascultările, care nu aveau nici un temei legal. ”, a scris Elena Udrea în Jurnalul său, dezvăluire pe care o face jurnalistul Ion Cristoiu sâmbătă seară pe blogul său.

Cristoiu a primit de la Elena Udrea o copie a jurnalului său.

- Advertisement -

Cristoiu sugerează că tința interceptării de către SRI a lui Dan Andronic, conform jurnalului Elena Udrea, era președintele de la aceea vreme, Traian Băsescu.

Jurnalul (n.red- al Elenei Udrea) a fost scris în 2012. Cu un an în urmă, înseamnă 2011. Așadar, Elena Udrea dezvăluie că Dan Andronic fusese ascultat în 2011 cu mandat cerut de SRI pe Siguranță națională și nu de DNA pe Corupție, mai scrie Cristoiu.

- Advertisement -

Lectura fragmentului ales pentru a convinge opinia publică de la noi că Dan Andronic e membru al Grupului Infracțional Organizat m-a făcut să zîmbesc. Dacă te uiți la acest fragment ca un om liber și nu ca un om care a primit Ordin pe unitate, constați imediat că discuția dintre Dan Andronic și prințesa Lia nu susține cu nimic acuzația din Dosar, cea de implicare în Afacerea Ferma Băneasa. Nu știu ce-a făcut Dan Andronic în realitate ca așa zis membru al Grupului. Sigur e însă că el o aburește pe prințesa Lia. Practic el nu promite nimic concret, acționînd asemenea unui tip care vrea să scape de cineva fără a părea bădăran, precizează Ion Cristoiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img