spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriBONNIE ȘI CLYDE DE ROMÂNIA: Lia și Paul Lambrino au țepuit cu...

BONNIE ȘI CLYDE DE ROMÂNIA: Lia și Paul Lambrino au țepuit cu 4,7 milioane lire sterline pe un jurnalist britanic

-

Paul Lambrino, cel care se prezintă drept Al României, Paul Philippe, are mai multe probleme. Dosarul Ferma Regală Băneasa pare acum cel mai neimportant dintre ele. În acest moment, Paul are o decizie definitivă a unei instanțe prin care trebuie să plătească unui jurnalist britanic 4,7 milioane de lire sterline, peste 6 milioane de euro.

FLUX 24 a dezvăluit mai multe escrocherii puse la cale de cei doi, dar și biografiile lor reale.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Dezvăluiri picante despre Paul și Lia Lambrino

Este vorba de o decizie mai întâi a justiției britanice întărită mai apoi de una definitivă din România. În luna septembrie a acestui an, un executor judecătoresc a venit la locuința din București a lui Paul și Lia Lambrino pentru a pune sechestru pe bunuri, dar și pe două conturi bancare ale familiei.

- Advertisement -

Avocatul familiei Lambrino, Mircea Andrei, a recunoscut public datoria lui Lia și Paul Lanbrino.

paul00Înalta Curte de Justiţie – Divizia Queen’s Bench a decis, la 2 iunie 2010, ca Paul și Lia Lambrino să-i plătească lui Marco Houston 1,8 milioane de lire sterline. Decizia a fost luată în urma acţiunii în instanţă a lui Marco Houston, editorul publicaţiei Royalty Magazin , care a susţinut că i-a împrumutat pe prinţul Paul şi prinţesa Lia cu suma de 1,8 milioane de lire, pe care aceştia nu au mai înapoiat-o.

Justiția a decis ca Lia și Paul Lambrino să plătească în total 4,7 milioane lire sterline, 2,9 milioane fiind considerate cheltuieli de judecată.

Pe 14 octombrie 2014, Tribunalul Bucureşti a recunoscut decizia instanţei britanice şi a încuviinţat executarea acesteia pe teritoriul României. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut în 16 iunie 2015 decizia Tribunalului, dând o decizie definitivă în sensul punerii în executare a hotărârii Curţii britanice.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img