LA SPITALUL ORĂȘENESC DIN VÂNJU MARE SE CONSTRUIEȘTE UN NOU CORP DE CLĂDIRE

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi într-o nouă vizită la #Spitalul_Orășenesc din #Vânju_Mare, acolo unde se lucrează intens atât în interior: consolidări, instalații electrice și tencuieli, cât și în exterior la corpul nou de clădire, mai exact la armarea și betonarea stâlpilor, precum și la sistemul de canalizare. 

“Sunt mulțumit de ceea ce am găsit pe șantier. Se vede cu ochiul liber că stadiul lucrărilor este avansat, iar echipele de muncitori își fac treaba corespunzător. 

Așa cum am mai spus, mă asigur că lucrările acestui proiect nu vor fi întârziate, fiind vorba despre o investiție importantă și așteptată de către locuitorii zonei de sud a județului #Mehedinți. 

🔜 Este de datoria noastră să le oferim oamenilor unități medicale moderne, dotate cu aparatură performantă, cât mai aproape de casele lor, mai ales în contextul epidemiologic actual.

În ritmul în care se lucrează, am convingerea că anul viitor vom finaliza și acest proiect și vom reînființa #Spitalul_Orășenesc din #Vânju_Mare, închis în urmă cu zece ani de zile de către guvernarea PDL, ca entitate juridică de sine stătătoare. 

🔴 Trebuie să le redăm oamenilor posibilitatea de a se trata în condiții foarte bune la #Vânju_Mare!

Multă sănătate tuturor!”, a scris președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu pe Facebook.

Material realizat de Flux 24 Media Comunications SRL, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020