PREFECTUL DE MEHEDINȚI SCOATE FLĂCĂRI DE FRUSTRARE

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, îl ridiculizează pe prefectul de Mehedinți, Cristinel Pavel, după ce acesta din urmă a insistat asupra faptului că taximetrele pot circula pe timpul nopții, deși din Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă nu reiese acest lucru, fapt ce a generat nemulțumiri și dezbateri în spațiul public, în județul Mehedinți.

DECLARAȚIA PREȘEDINTELUI CJ Mehedinți, ALADIN GEORGESCU:

Marele perdant al anului, dar câștigătorul lozului cel mare cu funcții publice din partea PNL, în cazul lui, funcția de prefect, scoate flăcări de frustrare!

L-a apucat, pe Facebook, grija angajaților DGASPC care nu și-au primit salariile și pasează responsabilitatea la mine. Recunoaște astfel că nu e în stare să facă nimic pentru a rezolva problemele existențiale ale oamenilor! Funcția i-ar permite, dar el nu a făcut nimic pentru a duce la Guvernul care l-a numit în funcție problemele mehedințenilor din sistemul de protecție socială! Pentru simplul motiv că nu vrea să facă nimic și se dictează în continuare după principii politice, în goana după voturi!


Eu am fost la Guvernul lui și am transmis situația oamenilor care nu și-au primit salariile pentru că Executivul PNL nu a alocat fonduri. Din funcția de prefect nu a transmis nicio adresă prin care să solicite alocările necesare.

Pe același principiu, al vorbelor și nu al faptelor, prefectul se face că e interesat de activitatea de taximetrie și copiază fără succes principiile nașului ministru care îi discreditează pe polițiști în fața oamenilor!

Din contră, în situații delicate cum este cea pe care o traversăm, oamenii trebuie să aibă încredere în instituțiile statului că aplică legea în interesul lor!

Taximetriștii au dreptul să-și desfășoare activitatea în condiții de siguranță, pe timpul zilei și pe timpul nopții!

Hotărârile de Guvern trebuie să fie clare pentru ca măsurile să fie aplicate de toți cei vizați!

Din păcate, Guvernul PNL și reprezentanții din teritoriu folosesc toate pârghiile pe care le au în scop politic, cu același gând cu care, deși avem 1000 decese în ultima săptămână, calcă pe cadavre și organizează alegeri pe 6 decembrie!

CATASTROFAL!

Material realizat de Flux 24 Media Comunications SRL, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020