spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinI-au aruncat șapca la coș CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

I-au aruncat șapca la coș CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

Generalul Ștefan Dănilă, fost șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, vorbește într-un interviu pentru Radio Europa Liberă despre faptul că președintele francez Emanuel Macron nu a respectat uzanțele diplomatice când a anunțat trimiterea de trupe în România. Nota bene: nici americanii nu au dat prea mulți bani pe președintele român anunțând ceea ce trebuia să anunțe țara gazdă.

Trecem peste „amănuntul” lipsit de importanță că nu a existat o decizie CSAT, de fapt acesta nu s-a mai întrunit din vară după criza din Afghanistan. La bulgari, de exemplu, primirea de noi trupe NATO i-a încăierat pe ministrul apărării și primul ministru și până la urmă nu s-a mai întâmplat.

Tot nota bene: când au avut nevoie de un memorandum pentru 5G, americanii l-au chemat în DC pe Primul turist român și i-au dat o șapcă. Bine i-au mai dat și niște contracte pentru armament, dar măcar au jucat „scena” colaborării și românul s-a simțit „patriot” că Primul jucător de golf s-a plimbat prin Rosé Garden.

Acum nici măcar nu au mai catidicsit să îl mai bată pe umăr pe „partenerul strategic”. Probabil era la ski și nu avea semnal. Sau mai sigur au văzut anunțul pe olx că Pas cu Pas se mai „vinde” doar cu 0,80 lei și or fi zis: Doamne, ce ieftin e ăsta! Nici o șapcă nu mai dăm pe el! „Pas cu pas” îl aruncăm la coș!

În tot acest timp, Trabucel face ploconeli pe twitter. O rușine de ministru de externe!

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...