HALUCINANT! CUM SE ÎMPART PRODUSELE DE IGIENĂ SUB NASUL PREFECTULUI DE MEHEDINȚI NĂȘIT DE MINISTRUL ECONOMIEI?!

0
132

Produsele de igienă distribuite de Guvern persoanelor defavorizate din Mehedinți sunt împărțite de persoane certate chiar cu normele de igienă! 

Un bărbat dezbrăcat, la bustul gol, fără mască de protecție sau mănuși mânuia miercuri fără nicio ezitare pachetele cu produse de igienă venite la Prefectura Mehedinți. Individul descărca produsele ce urmau să fie transportate la primăriile din județ și de aici mai departe, persoanelor defavorizate!

Scena total în dezacord cu regulile pe care ne îndeamnă Guvernul PNL să le respectăm pentru prevenirea Coronavirusului se petrece chiar sub nasul prefectului de Mehedinți, Cristinel Pavel, care chiar s-a și fotografiat cu individul și a postat imaginea pe pagina personală de Facebook, dar și pe pagina Instituției Prefectului.

Explicațiile sunt de prisos! Prefectul de Mehedinți este preocupat mai degrabă de poze decât de respectarea regulilor de bun simț!

Astfel de imagini sunt revoltătoare și în afara pandemiei, cu atât mai mult, acum când românii sunt certați de autorități că nu respectă normele de prevenire a virusului Covid 19!

Sursa foto: Facebook/Instituția Prefectului Mehedinti