Masonul de la Academia SRI, omul cu măștile plătite de Orban cu 12 milioane euro, declarații explozive la Ciutacu: Noi ne-am plâns la Arafat pentru niște mici neplăceri făcute de autorităţile turce. Am auzit că Iohannis sau Orban au intervenit. Marfa a fost dusă cu mașinile de la avioanele Armatei. IGSU a plătit

0
1202
SONY DSC

Nu a intervenit nimeni la rugamintea noastra, au facut-o de sine statator, nu i-am rugat noi. Probabil ca daca au auzit ca au fost probleme, este posibil, am auzit ca Iohannis sau Orban ar fi intervenit in Turcia. Eu nu stiu, nu i-am rugat sa sune sa ajute pentru acest import. Noi ne-am plans la Arafat pentru niste mici neplaceri facute de autorităţile de acolo si el probabil a spus mai departe, nu am facut nicio solicitare legat de cei de la Guvern, a declarat Cătălin Hideg, partenerul de viață al femeii-patroană a unei firme din Giurgiu care a vândut Guvernului măşti de 12 milioane de euro, caz devenit celebru în presă, miercuri seară în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România Tv.

Hideg se află acum în Emirate împreună cu un alt personaj controversat Cristian Burci.

Am participat la o licitatie unde preturile au fost stabilite de un organism al statului roman, in speta ONAC , oficiul national. Ei au facut o estimare si au constatat ca mastile acestea sunt greu de procurat si nu gaseau absolut niciun furnizor. Initial au vrut sa ia din surse unice de la fabrici , dar din pacate nu au reusit sa aduca nicio masca 3-4 saptamani si cum va imaginati ca la primele 2 achizitii de pe SEAP a fost licitatie internatională, la doua licitatii nu a venit nimeni, la a treia am participat noi cu o firma concurenta care a venit cu preturi mai mari.Nu plateste ONAC, ci IGSU pentru ca beneficiarul este Inspectoratul General al Situaţiilor de Urgenta, iar marfa a fost dusa cu masinile de la avioanele armatei direct la depozitul de la Mizil, iar de acolo s-au distribuit rapid in toate colturile tarii, a mai spus Hideg.

Adina Mara Mihai, patroana unei firme care gestionează deșeuri medicale, a fost arestată preventiv de Judecătoria Cornetu într-un dosar privind deșeurile. Ea a fost directoare într-una dintre firmele lui Cătălin Hideg, cel care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, va furniza statului român 1,7 milioane de măști de protecție. Între timp a fost eliberată și pusă sub control judiciar.

CE RELATA FLUX 24 DESPRE AFACERE ÎN 24 MARTIE:

Guvernul Orban a încheiat un contract fără licitație pentru livrarea a aproape două milioane de măști de protecție cu o firmă obscură, avînd sediul într-o cameră de pe str.Învățătorului, din satul Uzunu, comuna Călugăreni, Giurgiu, contract în valoare totală de peste 56 de milioane de lei, adică peste 12 milioane de euro, scrie Inpolitics.

Firma Romwine & Coffee SRL este specializată, conform datelor de pe net, în ”Comert cu amanuntul al produselor alimentare, bauturilor si produselor din tutun efectuat prin standuri, chioscuri si piete”, și a fost înființată anul trecut. Cum ajunge o firmă care vinde băutură și țigări prin piețe să livreze materiale medicale de milioane de euro reprezintă unul dintre miracolele crizei, am putea spune. 

CE SCRIA G4 MEDIA ÎN 27 MARTIE:

Cătălin Hideg, un om de afaceri ce face parte dintr-o aripă a masoneriei și a fost doctorand la Academia SRI, este cel care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, va furniza statului român 1,7 milioane de măști de protecție.

Compania Sanimed International Impex S.R.L. a încheiat nu mai puțin de 16.290 contracte de achiziții publice cu autorități și instituții ale statului român, in valoare totală de 85 de milioane de lei, potrivit portalului Confidas, specializat în furnizarea de informații despre companiile înregistrate în România. Achizițiile merg de la echipamente sanitare de câteva sute de lei la contracte de 18 milioane de lei (reactivi, consumabile si materiale de laborator pentru Institutul Oncologic Alexandru Trestioreanu) sau 16 milioane de lei (reactivi pentru identificarea si testarea chimiorezistentei Mycobacterium tube pentru Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”).

O investigație realizată de Libertatea arată că patronul grupării de firme, Cătălin Hideg, a fost doctorand la Academia Națională de Informații (ANI) a SRI. Hideg a făcut afaceri la nivel internațional, inclusiv cu nepotul lui Fidel Castro. Astfel, în 2011, firma a încheiat un parteneriat cu o companie condusă de Jose Antonio Fraga Castro pentru a distribui pe piața locală un medicament naturist folosit în tratarea cancerului.