spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăALEGERI 2020Fritz a delegat tot: Aprofundez relațiile cu alte instituții la nivel local,...

Fritz a delegat tot: Aprofundez relațiile cu alte instituții la nivel local, național și internațional

-

Dominic Fritz a reușit performanța de a nu mai conduce nici măcar una dintre comisiile din cadrul Primăriei Timișoara. În ultimele luni, primarul a delegat, rând pe rând, conducerea acestora către cei doi viceprimari. Colegul său de partid, USR-istul Ruben Lațcău a fost delegat doar în fruntea comisiei de circulație. Viceprimarul PNL, Cosmin Tabără este cel care le conduce, practic, pe toate celelalte, transmite Press Alert.

- Reclama -

Atunci când a anunțat numirea noului city manager, primarul Timișoarei a spus că îi va delega lui Matei Creiveanu semnătura ca și ordonator de credite. Dominic Fritz a explicat PRESSALERT.ro decizia sa de delegare prin faptul că ”primarul este președinte de drept într-o mulțime de comisii stabilite de lege. Așa cum este cutuma, fiecare viceprimar face parte din comisiile pentru domeniul în care i-am delegat atribuții. Această împărțire de responsabilități mai ales pentru procedurile de rutină îmi permite să mă focusez pe deciziile strategice și proiectele prioritare ale orașului și să aprofundez relațiile cu alte instituții la nivel local, național și internațional”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...