spot_img
28.1 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeUn neamț cu reprezentanțe în Rusia, Ucraina și Belarus vrea Combinatul de...

Un neamț cu reprezentanțe în Rusia, Ucraina și Belarus vrea Combinatul de Oțeluri Speciale Târgoviște

-

Techcom GmbH, o companie germană înființată în anii ’90 și specializată în modernizarea tehnologică a facilităților din industria metalurgică, activă în special în spațiul ex-sovietic, ar fi interesată de preluarea activului funcțional de producție de oțeluri pentru construcții al Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște, aflat în insolvență, au declarat, pentru Profit.ro, surse apropiate discuțiilor purtate între cele două părți.

- Reclama -

În afara Germaniei, Techcom are în prezent birouri în Rusia, Ucraina și Belarus, precum și parteneriate cu firme de profil din Coreea de Sud, India, China și Statele Unite. Potrivit celor mai recente date disponibile, compania a avut vânzări de peste 23 milioane dolari în 2018.

În 2012-2013, Techcom GmbH a preluat producătorul metalurgic croat Adria Steel din Split și și-a asumat investiții de peste 8 milioane euro în dezvoltarea acestuia. Întreprinderea a intrat însă în faliment către finalul anului 2015, printre altele pentru că ar fi pierdut principala piață de export, cea din Algeria.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...