spot_img
-0.6 C
București
joi, ianuarie 27, 2022
AcasăDezvaluiriDOSARUL TĂRICEANU: Dan Andronic anunță dezvăluiri cu Coldea, Kovesi și un consultant

DOSARUL TĂRICEANU: Dan Andronic anunță dezvăluiri cu Coldea, Kovesi și un consultant

-

Un ziarist cu epoleți în cuget și simțiri susține că mailurile mele l-au dat de gol pe Tăriceanu. Din ceea ce am văzut mesajele mele vizau campania electorală în care am lucrat, cea a PNL, la care Tăriceanu era președinte. Și prim-ministru.  Cum l-au dat de gol n-am înțeles, dar fiind vorba de un celebru colaborator al Binomului pe care l-am plătit ani de zile, nu mă mir că varsă ură. Doar l-am plătit degeaba, a scris pe facebook jurnalistul Dan Andronic.

Oricum, după aia tot el scrie că banii au venit de la Petru Berteanu, printr-un off-shore din SUA.  Păi, măi descoperiților, eu cred că dacă s-au prins de la ceva, procurorii s-au prins de la Berteanu și banii veniți de unde or fi venit. Dacă s-au prins… Apropo, am o întrebare pentru UM DIGI, televiziunea de știri acuzată că dat mită de către DNA: unde a dispărut din știrea voastră Bogdan Teodorescu? De-abia aștept să vă povestesc momentul 2014, cu Florian Coldea, Bogdan Teodorescu și Codruța Kovesi în rolurile principale. Plus campania lui Ponta. Dar mai stau puțin… Știu, #statulparalelnuexistă !, a mai scris Andronic.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială