spot_img
15.1 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalize12 baze secrete nord coreene

12 baze secrete nord coreene

-

Noi imagini prin satelit difuzate luni au arătat mai mult de 12 baze de operare anti-rachetă nord-coreene nedeclarate, un alt semn că Phenianul continuă să avanseze cu programul său nuclear pe fondul indicaţiilor că discuţiile cu SUA s-au blocat în ultimele luni, transmite CNN conform Mediafax.

În timp ce reţeaua de situri nedeclarate a fost cunoscută de mult timp de agenţiile americane de informaţii, aceasta nu a fost recunoscută public de preşedintele Donald Trump, care a afirmat că statul nord-coreean „nu mai este o ameninţare nucleară” după summitul din iunie cu liderul Kim Jong Un.

CIA a refuzat să comenteze imaginile, dar oficialii americani şi-au exprimat îngrijorarea faţă de Coreea de Nord care foloseşte locaţii ascunse şi nedeclarate pentru a continua să lucreze la îmbunătăţirea tehnologiei antirachetă şi, eventual, a programului său nuclear.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...