spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir dă numele unui jurnalist al generalului SRI Dumbravă: “Mario transmite...

Colonelul Dragomir dă numele unui jurnalist al generalului SRI Dumbravă: “Mario transmite un mesaj”

-

Cea mai gravă formă de corupție din România de astăzi este utilizarea instituțiilor de aplicare a legii sau a justiției în scopuri personale sau politice. În 2 ani de relație pe rețelele sociale între Dumbravă și Ionel Stoica, acesta din urmă a transmis zeci de mesaje privitoare la cazuri, dosare și activități în justiție, care au făcut obiectul interacționării cu generalul SRI, afirmă pe blogul său fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

DEZVĂLUIRILE LUI DANIEL DRAGOMIR:

- Advertisement -

Astăzi, 4 exemple.

  1. Ionel Stoica postează o listă de dosare aflate pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Dumbravă apreciază lista și face un comentariu printr-un gif elocvent “Mario transmite un mesaj”. De reținut dosarele și, pentru că vorbim de metadate, de urmărit completele Înaltei Curți din aceste dosare și deciziile adoptate. Lista acestor dosare și interacțiunea cu Dumbravă este extrem de importantă pentru că marchează o implicare directă a generalului SRI  în spețe aflate pe rolul Înaltei Curți.Lista dosarelor “binecuvântate” de Dumbravă: Călin Popescu Tăriceanu, Dan Șova, Ovidiu Puțura, Sebastian Ghiță, Victor Ponta, Gabriel Oprea și șefii DGIPI și – foarte important –  Puiu Popoviciu.Dumbravă a fost implicat de-a lungul timpului, alături de alte cadre ale serviciului, în toate aceste dosare. Aceste dosare sunt rezultatul echipelor mixte SRI / DNA.


- Advertisement -

 

  1. În directă legătură cu postarea privitoare la dosarul omului de afaceri Puiu Popoviciu (dosar menționat pe lista anterioară), Ionel Stoica  își exprimă satisfacția și îl ridiculizează pe fostul director al FBI, Louis Freeh. Dumbravă apreciază.
  2.  Pe aceeași linie cu camaradul său de “rețea”, Alex Costache, și în aceeași zi, 19 septembrie (observați mesajele în oglindă, tema e dată), Ionel Stoica prevede un apel exploziv în dosarul meu care se judecă de la Curtea de Apel București.Postarea este apreciată atât de Dumbravă, cât și de judecătorul George Dorel Matei (judecător chiar la Curtea de Apel București).Putem vorbi aici de art. 99 litera l din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor constând în “imixtiunea în activitatea altui judecător sau procuror”, cauza mea fiind judecată chiar la instanța unde George Matei activează?George Dorel Matei fiind cunoscut ca un apropiat al generalului Dumbravă. Coincidență, George Matei este chiar judecătorul menționat de Ovidiu Puțura ca fiind vizitat în timpul procesului său de …. generalul Dumbravă.

 

  1. Ionel Stoica distribuie un articol împotriva mea de pe site-ul decitit.net, articol scris sub pseudonim de către Virgil Burlă (un alt membru al rețelei). Același Dumbravă dă semnalul de apreciere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilegalitatea a devenit normalitate în România de astăzi.

Aceste mesaje transmise pe social media, aceste interacțiuni nepermise între un oficial al SRI și jurnaliști, judecători, cu referire la dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată constituie grave abateri de la statutul cadrelor militare, al legilor incidente și aruncă suspiciuni cu privire la implicarea serviciului de informații în actul de justiție.

Vor continua să apară elemente concrete cu privire la abuzuri și incălcări ale Constituției. Atât comisia de control a SRI, cât și publicul vor avea ocazia să descopere una dintre cele mai importante rețele paralele ale statului paralel.

Până astăzi, CSM tace cu privire la declarațiile date de Dumbravă în fața Comisiei de control și cu privire la aceste dezvăluiri.
De ce avea nevoie Dumbravă ca pe lângă “opiniile sale juridice” să țină legătura cu magistrați și prin rețelele de social media?

De-a lungul istoriei României, liste cu dosare, cu oameni trimiși în fața “plutoanelor de execuție” au tot existat. Este timpul ca aceste practici să înceteze și ordinea constituțională să fie restabilită.

PS: În cursul zilei de vineri, 24.11.2017, am solicitat în mod oficial comisiei de control a SRI să analizeze posibilitatea obținerii în regim de urgență a tuturor datelor de pe contul de Facebook al generalului Dumbravă, închis de acesta pentru a șterge probele activităților sale ilegale. De asemenea, de pe conturile membrilor rețelei sale.

Ca sfat profesional, i-aș sugera generalului Dumbravă să înceteze a utiliza celelalte două conturi pe care le deține. Sau să informeze de îndată conducerea serviciului cu privire la activitatea derulată de pe acele conturi.

Orice activități de contactare a “rețelei paralele” în trecut și prezent vor constitui probe în fața Comisiei dar și a unor foruri externe interesate de implicarea ilegală a generalului Dumbravă în actul de justiție.

Rămâne întrebarea: la ce episod va decide conducerea SRI să ia măsurile legale care se impun pentru a nu trage serviciul în cel mai mare scandal din istoria sa?

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img