spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăBasarabiaBăsescu merge la Chișinău în ziua investirii noului președinte

Băsescu merge la Chișinău în ziua investirii noului președinte

-

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu va merge săptămâna viitoare în Republica Moldova, în prima sa vizită după ce a obţinut cetăţenia acestei ţări, a anunţat candidatul PMP la funcţia de deputat de diaspora Constantin Codreanu, într-o conferinţă de presă organizată la Chişinău.

Potrivit politicianului, Băsescu are programată o întâlnire cu populaţia la  Filarmonica Naţională,pe 26 noiembrie, începând cu ora 11:00. Iniţial, evenimentul urma să aibă loc la Palatul Republicii, dar administraţia a refuzat pentru că în aceeaşi zi ar putea avea loc învestirea noului preşedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

- Advertisement -

„Traian Băsescu vine la Chişinău. Sunt curios să văd, dle Dodon, cum îl veţi întâmpina. Tot cu proteste aşa cum o faceţi de obicei? Iniţial negociam cu cei de la Palatul Republicii să organizăm evenimentul acolo. Dar, ulterior, am fost contactaţi de cei de la Cancelaria de stat care ne-au spus că nu pot să ne ofere sala până pe 1 decembrie pentru că în această perioadă s-ar putea să aibă loc învestirea în funcţie a noului preşedinte”, a declarat Codreanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img