spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăALEGERI 2020Adrian Todoran (PMP Maramureș): Mă voi împotrivi cu desăvârșire căsătoriilor între persoanele...

Adrian Todoran (PMP Maramureș): Mă voi împotrivi cu desăvârșire căsătoriilor între persoanele de același sex

-

Familia creștină, formată din bărbat și femeie, va fi susținută în continuare, în Parlamentul României, de către deputatul Adrian Todoran (PMP).

E un proiect de suflet, pe care l-am susținut în mandatul 2016-2020. Vorbim despre creștinism. Sunt hotărât să susțin în continuare proiectul prin care în România să existe în continuare căsătorie doar între un bărbat și o femeie. De asemenea, sunt primul parlamentar care în 6 mai a cerut cu fermitate redeschiderea bisericilor, deoarece biserica este spitalul sufletelor noastre. Aceste lucruri țin de moralitate, țin de suflet și țin de neamul nostru creștin”, a declarat Adrian Todoran.
Candidatul PMP Maramureș la Camera Deputaților susține că se va împotrivi și în următorul mandat căsătoriilor între persoanele de același sex și nu va fi de acord nici cu adopția de copii de către aceștia.
”Vă asigur că în mandatul 2020-2024 mă voi împotrivi cu desăvârșire căsătoriilor între persoanele de același sex. Este treaba fiecăruia ce face în dormitor, dar până la căsătorie, până la familie. Nu este un lucru moral, într-o țară creștină. De asemenea, sunt împotriva adopțiilor copiilor de către persoanele de același sex. România este o țară creștină, iar valorile morale trebuie să rămână la baza societății noastre. Depinde de noi să păstrăm aceste lucruri. Să ne ajute Dumnezeu!”, adaugă deputatul Todoran.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Maramureș
Difuzat de Flux 24 Media Coomunications
Cod mandatar financiar: 11200012

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img