spot_img
2 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăALEGERI 2020Gabriela Horga, candidat PNL Giurgiu Camera Deputaților: Guvernul va accelera politica de...

Gabriela Horga, candidat PNL Giurgiu Camera Deputaților: Guvernul va accelera politica de investiții, iar viitorul Parlament va reda vocea oamenilor

-

Singura rețetă care funcționează pentru a aduce bunăstare românilor sunt investițiile și absorția fondurilor europene, consideră Gabrieal Horga, secretar de stat în Guvernul României și candidat PNL pentru un post de deputat de Giurgiu. Ea speră că în următorii ani în județul de la graniță pe care vrea să-l reprezinte în Parlament vor funcționa mai multe parcuri industriale. Până atunci însă, tânăra liberală, promite că se va lupta pentru giurgiuveni și va fi puntea dintre aleșii locali din județ și Executiv.

- Reclama -

Gabriela Horga își propune să se concentreze pe proiecte economice dacă va fi aleasă deputat. “Viitorul Legislativ trebuie să pună accentul pe implementarea programului de guvernare lansat de PNL <<Dezvoltăm România>> care se va concentra pe dezvoltare și investiții și pe punerea în aplicare a Planului Național de Redresare și Reziliență, practic pe continuitate. Politica investițiilor am început-o din prima zi de guvernare, dar ea va trebui accelerată și continuată în următorii patru ani. Mă voi apleca și asupra reformei fiscale pentru că ne dorim să creștem colectarea prin conformare voluntară și de asemenea o să mă concentrez asupra proiectelor de digitalizare atât a afacerilor cât și a instituțiilor de stat. În plus, am vorbit recent despre facilitarea accesului la plata online în mediul rural: pensii plătite pe card și evident ATM-uri în fiecare sat și comună, posibilitatea plății online la micile afaceri din rural. Acesta este de exemplu unul dintre proiectele la care mă gândesc pentru viitor”, a declarat candidatul PNL.

În plus, Gabriela Horga susține că măsurile economice implementate de Guvernul PNL în plină epidemie au dat roade. “Guvernarea PNL a arătat deja că știe că investițiile înseamnă bunăstare pentru români și nu a încetat să le sprijine și să le încurajeze chiar și în timp de criză. Cifrele oficiale furnizate de Eurostat vorbesc de la sine:

  • România este singura țară din Uniunea Europeană în care investițiile productive au crescut în trimestrul 2 și în prima jumătate a anului, arată Eurostat în cel mai recent raport publicat.
  • 30 de miliarde de lei investiți în ultimele 9 luni. Practic cea mai mare sumă investită în ultimii 10 ani.
  •  Banii investiți în timpul guvernării liberale în mai puțin de un an sunt mai mulți decât totalul sumei investite în tot anul 2016 sau 2017.

Tot raportul Eurostat arată că în domeniul construcțiilor, România a înregistrat o creștere de 12,4% în luna august 2020 comparativ cu aceeași lună din anul anterior. Este cel mai mare avans înregistrat în statele membre U.E. În timp ce în România, lucrările de construcţii au înregistrat o creştere de două cifre, în zona euro lucrările de construcţii au consemnat în luna august un declin anual de 0,9%, în timp ce în UE au înregistrat o scădere de 1,5%.

Sectorul construcțiilor a funcționat la capacitate maximă chiar pe tot parcursul anul curent, iar măsura menținerii șantierelor deschise se dovedește una extrem de bună.

Iar viitorul Guvern liberal va accelera investițiile. Zona de sud a României a fost pârjolită ani de zile de administrațiile PSD. Acum e timpul recuperării decalajelor și dezvoltării. Eu spre exemplu sper că în județul Giurgiu vom reuși să dezvoltăm parcuri industriale. S-a putut în alte județe, nu văd de ce nu s-ar putea și aici”, mai susține Gabirela Horga.

MATERIAL DIFUZAT DE FLUX 24 MEDIA COMMUNICATIONS LA COMANDA PNL GIURGIU,  cod AEP 11200025

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img