Acoperă procurorul general scandalul Dorneanu?

0
171
Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, discuta cu jurnalistii, la iesirea din sediul Parchetului General, in Bucuresti, joi, 23 ianuarie 2014. LIVIU ADASCALITEI / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, referitor la filmuleţul apărut pe Facebook, în care Valer Dorneanu, preşedintele CCR, este apostrofat de protestatari #rezist că lipsa măsurilor din partea autorităţilor arată că procurorul general Augustin Lazăr protejează aceste persoane agresive.

„Are dreptul (să aibă pază SPP – n.r.). Asta arată încă o dată faptul că domnul Lazăr foloseşte Parchetul General pentru a-i proteja pe aceşti indivizi. În oricare altă ţară, PG intervenea imediat. Şi în cazul unui parlamentar la fel. Preşedintele CCR. Vreo reacţie de la Parchet? Absolut niciuna. Ia gândiţi-vă dacă se lua de domnul Iohannis. Îl lua cu duba. Credeţi că au ştiut ei, au făcut rost de adresa domnului Dorneanu. Eu habar nu am unde stă. Sigur că le-au dat-o structurile. Şi la mine la proces, la fiecare termen erau acolo. Deci hai să lovim şi aceste instituţii. 7, 8 inşi vor să pună presiune pe oameni ca să-i timoreze”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Un filmuleţ postat pe Facebook îi arată pe câţiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide şi Marian Ceauşescu, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă.