spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăDezvaluiriMesajul lui Dragnea pentru șeful SRI

Mesajul lui Dragnea pentru șeful SRI

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj directorului SRI, Eduard Hellvig, spunând că dacă acesta nu reuşeşte să îşi convingă subalternii că nu trebuie să se implice în politică sau justiţie, atunci a stat degeaba la SRI.

- Reclama -

„Am avut perioade în care l-am certat (n.r.: pe Eduard Hellvig) şi în continuare îi spun dacă nu reuşeşte să facă schimbările acolo, dacă nu reuşeşte să îi facă pe cei din SRI să înţeleagă că tebuie să facă doar atribuţiile prin lege, nu influenţe în partide şi parchete, înseamnă că a stat degeaba cât a stat acolo la SRI”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Acolo SRI poate să ia decizii serioase. Acolo sunt reguli militare. Au luat decizia. Se pune în practică. Poate aşa a lăsat impresia asta George Maior. Direcotrul SRI are atribuţii foarte importante, are puterea maximă în SRI. Nu poate încălca regulile, dar are puterea maximă. Acolo nu se poate lua nicio decizie fără directorul SRI. Tot ce s-a întâmplat acolo a fost aprobat de Maior. La fel şi acum. Să nu creadă cineva că acolo sunt nişte vaze care sunt din când în când udate”, a mai spus liderul PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img