spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
Acasămediu#VioluriKoln/ Agresiuni sexuale împotriva femeilor au avut loc și la Zurich în...

#VioluriKoln/ Agresiuni sexuale împotriva femeilor au avut loc și la Zurich în noaptea de Anul Nou

-

Agresiuni sexuale împotriva femeilor, comparabile cu cele care au avut loc la Koln în Germania, au fost comise și la Zurich în noaptea de Anul Nou, a anunțat joi poliția elvețiană într-un comunicat, informează AFP și Neuer Zuricher Zeitung.

- Reclama -

‘Au fost depuse mai multe plângeri pentru agresiuni sexuale și jafuri’, se spune în comunicat, în care se face o paralelă cu evenimentele semnalate în mai multe orașe germane.

Poliția elvețiană, care a declanșat o anchetă, a lansat un apel către martori și le-a cerut altor eventuale victime să vină să depună plângere.

Aproximativ 25 de jafuri au fost semnalate în timpul nopții de 31 decembrie la Zurich, în timp ce în jur de 120.000 de persoane se aflau în jurul lacului din oraș.

În anchetarea acestor jafuri, poliția a descoperit că mai multe victime au relatat și despre agresiuni și violențe sexuale.

Șase femei au declarat că au fost încercuite și pipăite de ‘mai mulți bărbați cu pielea închisă’, care s-au ascuns apoi în mulțime.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...