spot_img
18.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeViktor Orbán: La alegerile europene din 2024 să luăm înapoi instituțiile europene de...

Viktor Orbán: La alegerile europene din 2024 să luăm înapoi instituțiile europene de la Stânga. Să acționăm împreună, într-o manieră organizată

-

Prim-ministrul ungar Viktor Orbán, preşedintele Fidesz, a primit vizita preşedintelui partidului „Interesul Flamand” din Belgia, Tom Van Grieken, care este unul dintre vorbitorii conferinţei CPAC Hungary, a transmis, către agenţia ungară de presă MTI, Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar.

- Reclama -

În cadrul întrevederii – la care au participat şi Kinga Gál, vicepreşedintele Fidesz, respectiv Balázs Orbán, directorul politic al premierului – s-a punctat că partidele conservatoare de pe continent trebuie să îşi unească forţele pentru a apăra stilul de viaţă european tradiţional, care se bazează pe naţiuni, familii, credinţă şi muncă.

Viktor Orbán a reiterat poziţia pe care a exprimat-o la conferinţa CPAC: că în următorii doi ani este nevoie de pregătiri pentru ca la alegerile europene din 2024 să fie luate înapoi instituţiile europene de la stânga – acţionând împreună, într-o manieră organizată.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...