spot_img
18.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizePreședinta Ungariei la alergat în Cluj. Despre Kelemen Hunor: Ungurul este ungur,...

Președinta Ungariei la alergat în Cluj. Despre Kelemen Hunor: Ungurul este ungur, punct. Cu o zi înainte ea afirmase: Transilvania nu este o parte din trecutul nostru, ci o parte din prezentul nostru şi o cheie pentru viitorul maghiar. Ungaria nu ar fi fost la fel fără Transilvania

-

Președintele Ungariei Katalin Novak se află într-o vizită privată în România, fiind invitată sâmbătă la un eveniment cultural din Alba Iulia. Acum este Cluj-Napoca. Ea a alergat în Parcul Central din Cluj Napoca, transmite Ziua de Cluj.

- Reclama -

Ea s-a întâlnit cu liderul UDMR Kelemen Hunor și a spus despre acesta: „Nu există nicio diferență pentru mine dacă cineva locuiește aici sau de cealaltă parte a graniței. Ungurul este ungur, punct”.

Cu o zi înainte să sosească în România, ea a declarat: Transilvania nu este o parte din trecutul nostru, ci o parte din prezentul nostru şi o cheie pentru viitorul maghiar. Ungaria nu ar fi fost la fel fără Transilvania.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...