spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeViktor Orbán: În ultimii 12 ani, ruşii nu ne-au păcălit niciodată. Nu e...

Viktor Orbán: În ultimii 12 ani, ruşii nu ne-au păcălit niciodată. Nu e inteligent să expulzăm diplomați ruși

-

Prim-ministrul ungar Viktor Orbán a descris relaţia dintre Ungaria şi Rusia ca fiind una corectă. “În ultimii 12 ani, ruşii nu ne-au păcălit niciodată, şi nici noi nu i-am păcălit niciodată pe ruşi”, a spus el. 

- Reclama -

Pentru Ungaria nu va fi o problemă să plătească în ruble pentru gazul rusesc, dacă aşa cer ruşii, a afirmat Orbán.

Şeful guvernului de la Budapesta a vorbit şi despre faptul că nu intenţionează să expulzeze diplomaţi ruşi şi că nici nu consideră un lucru inteligent astfel de planuri. Dacă vom avea motive să facem asta, îi vom expulza, a spus el. Orbán a menţionat, de asemenea, că la Banca Internaţională de Investiţii ruşii se află în minoritate, însă cu toate acestea se doreşte ca instituţia să rămână la Budapesta.

Problema actuală legată de gaz nu este cât costă, ci dacă este sau nu este gaz, a spus premierul. Obiectivul unui contract pe termen lung nu este acela de a câştiga bani cu el, ci ca aprovizionarea să fie asigurată, a explicat Orbán.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...