spot_img
32.5 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăBasarabiaVIDEO/Cum a ajuns Cristi Tabără, cândva jurnalist de top la București, sluga...

VIDEO/Cum a ajuns Cristi Tabără, cândva jurnalist de top la București, sluga Păpușarului de la Chișinău

-

Cândva jurnalist independent, făcând emisiuni de cultură extrem de apreciate la Pro TV România, jurnalistul Cristi Tabără a ajuns de râsul colegilor de breaslă în Republica Moldova. Chiar înainte de alegerile prezidenţiale cruciale pentru viitorul ţării, Tabără a realizat o emisiune omagiu de o oră, la televiziunea Prime de peste Prut, cu oligarhul Vlad Plahotniuc, scrie b1.ro.

- Reclama -

De la prezentarea garderobei acestuia, la tot felul de plecăciuni stilistice la adresa celui care controlează justiţia şi media din ţara vecină, Tabără a încălcat toate regulile profesiei, fiind aspru blamat de puţinii jurnalişti independenţi din Chişinău.

Cristian Tabară prezintă garderoba lui Vladimir Plahotniuc

Natalia Albot a avut una dintre cele mai virulente reacţii pe Facebook: „Greață! Tare m-a dezgustat „peredacha” lui Tabără cu omul care le vrea binele moldovenilor, dar nu știu cum îi iese numai lui să-i fie bine și la cei care îl servesc. #Maiavemosansa! Nu o ratați„, a scris aceasta pe reţeaua de socializare. Mesajul său se vrea a fi un îndemn către alegători de vota cu candidatul pro-european Maia Sandu, singurul candidat susţinut de forţele considerate democrate din Republica Moldova.

Nata Albot, reacție virulentă pe Facebook

EMISIUNEA INTEGRAL:

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...