spot_img
1.3 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăAnalizeVIDEO/ Tânăra Paula Rad care a năucit cu vocea ei juriul de...

VIDEO/ Tânăra Paula Rad care a năucit cu vocea ei juriul de la „Românii au talent” lucrează ca femeie de serviciu

-

Tânăra Paula Rad din Cluj a năucit juriul de la „Românii au talent” cu vocea sa, dar şi cu povestea ei incredibilă. Absolventă de Conservator, artista lucrează în prezent ca femeie de serviciu, după ce a fost refuzată, temporar, la Operă, scrie Monitorul de Cluj.

- Reclama -

Paula Rad, 28 de ani, a interpretat la preselecţiile de la Cluj ale emisiunii „Românii au talent” ediţia 2017 una din cele mai apreciate arii de operă, „O mio babbino caro”, (din opera „Gianni Schicchi”, de Giacomo Puccini). Juriul şi publicul din sala de spectacol au fost pur şi simplu năuciţi de vocea sa, pe unele feţe iţindu-se lacrimile.

În ropote de aplauze, cei patru juraţi s-au ridicat în picioare, iar Andra nu şi-a putut stăpâni entuziasmul: „Draga mea, dacă aşa o vrut Bunul Dumnezeu să ne vedem astăzi aici… pielea de găină mi-a rămas după ce ai cântat….”, a spus artista, înainte de a-şi îndrepta mâna spre „Butonul Auriu”, pe care l-a apăsat şi a trimis astfel concurenta direct în semifinale. „Este cel mai emoţionat moment de aici la Cluj. Ce ai putut să faci cu noi…”, a adăugat ea.

Întrebată de Andi Moisescu ce lucrează în viaţa de zi cu zi, tânăra a răspuns: „Practic cânt, sunt liber profesionist, dar nu am reuşit la Operă, ceea ce îmi doresc foarte mult, pentru că ştiu că am 11 ani de canto şi merit să am un loc”, după care a mărturisit că lucrează ca femeie de serviciu, spre stupefacţia juraţilor, mai spune presa clujeană.

Paula Rad (28 de ani) are o formaţie completă de cântăreţ de operă, conform profilului ei Linkedin. Născută în Zalău, a absolvit Liceul de Artă Ioan Sima din oraş, după care a urmat începând cu 2007 cursurile de canto ale Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj, pe care le-a absolvit o în 2012. Mai mult, între 2013-2015 a făcut şi masterul la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img