spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăEconomieComertVIDEO ȘI FOTO/ Iohannis cu Ioan Rus, Vulpea, Rareș Bogdan și Vasile...

VIDEO ȘI FOTO/ Iohannis cu Ioan Rus, Vulpea, Rareș Bogdan și Vasile Dâncu la inaugurarea unui resort de golf

-

Preşedintele Klaus Iohannis  a participat, sâmbătă, în judeţul Alba, la inaugurarea celui mai modern resort de golf din România, după o investiţie privată de 15 milioane de euro realizată de Ioan Popa, deţinătorul companiei Transavia.

- Reclama -

”În acest domeniu reuşiţi să puneţi România pe harta mondială”, a declarat şeful statului, transmiţând felicitări celor care au investit ”într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului”, transmite News.ro.

Au fost prezenţi, printre alţii Ioan Rus şi Vasile Dâncu.

Împreună cu Ioan Rus a venit și Rareș Bogdan.

De asemenea a fost prezent și Ioan Ardelean zis Vulpea, fost șef al serviciului de informații al Ministerului de Interne.

Alături de Rareș Bogdan de la Realitatea TV a fost prezent și Octavian Hoandră.

”Aţi reuşit să realizaţi o investiţie unică în România. Este unică din cel puţin două puncte de vedere. Sunteţi un om de afaceri, domnule Popa, de succes, aţi construit o afacere românească de succes şi aţi făcut investiţia din fonduri proprii. Este un model pentru felul în care un om de afaceri din România, cu o afacere românească, poate să investeaască într-o facilitate publică, ce nu este destinată profitului. Este un teren de golf, zonă de cazare, zonă de relaxare, un resort”, a declarat şeful statului.

La eveniment participă zeci de politicieni şi oameni de afaceri. Sunt prezenţi, printre alţii Ioan Rus şi Vasile Dâncu.

Noul club de golf a fost construit în localitatea Teleac, comuna Ciugud, judeţul Alba, având o suprafaţă de 62 de hectare, după o investiţie cifrată la 15 milioane de euro.

Fondatorii clubului de golf sunt omul de afaceri Ioan Popa şi fiica sa Theodora, familia Popa fiind deţinătoarea companiei Transavia, specializată în producţia de carne de pui.

Theodora Golf Club este construit într-o comună devenită deja celebră în România, Ciugud, localitatea rurală din România care a atras cele mai multe fonduri europene şi care are utilităţi în fiecare sat, piste de biciclete sau drumuri asfaltate chiar şi între parcelele agricole.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img